Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We vragen u hier eenmalig toestemming voor te geven. Lees meer over ons cookiebeleid.

Nieuws

Het nieuwsarchief van Passend Lezen:

 • Poëzieweek 2017

  De Poëzieweek start op donderdag 26 januari in Vlaanderen en Nederland met Gedichtendag en loopt t/m woensdag 1 februari. Klanten van Passend Lezen kunnen vanaf nu het Poeziëgeschenk aanvragen.

   Campagnebeeld Poezieweek 2017
 • Gouden Ganzenveer 2017 voor Arnon Grunberg

  De Gouden Ganzenveer 2017 is toegekend aan literaire duizendpoot Arnon Grunberg. Gerdi Verbeet, Academievoorzitter van De Gouden Ganzenveer maakte de winnaar gisterenavond bekend in het tv-programma JINEK.

   Gouden ganzenveer
 • Voorstelling Chapman for President

  Chapman for President: de speelfilm zonder beeld door Eef van Breen, de componist van o.a. de succesvolle theatervoorstelling Borgen.

   Chapman for president poster
 • Wereldbrailledag: Puntgaaf draait de rollen om

  Verkeersborden in braille; je zou er raar van staan te kijken. Toch staat dit, samen met andere opmerkelijke beelden, centraal in de campagne van Puntgaaf Nederland. Op een ludieke manier wordt Nederland komend jaar via social media geconfronteerd met de ongemakken van een visuele beperking. Wat als je teksten niet meer zou kunnen lezen?

   Verkeerdborden in braille
top