Welkom

Welkom bij Passend Lezen!

Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je viermaal per jaar de HM, een magazine over homeopathie en gezond beter worden. Het blad staat vol met ervaringsverhalen, interviews met mensen met een passie voor homeopathie, tips en achtergrondartikelen. Maar wat als je niet (meer) in staat bent om te lezen? Bijvoorbeeld omdat je slecht(er) ziet, het tijdschrift niet meer kunt vasthouden of omdat je dyslexie hebt? Dan kunt je terecht bij Bibliotheekservice Passend Lezen. Om te ervaren hoe het is om van deze service gebruik te maken, hebben we een audio-fragment geselecteerd uit het artikel ‘De juiste ademhalingstechniek is de basis’ uit de hm van februari 2020.

Beluister hier het fragment 'De juiste ademhalingstechniek is de basis'

<>Welkom

Word lid van Passend Lezen

  • Meer dan 87.000 gesproken boeken
  • Bijna alle landelijke en regionale kranten en een groot aanbod aan tijdschriften om naar te luisteren of digitaal te lezen
  • Hoorspelen én hoorcolleges
  • Gemakkelijk te beluisteren via de website, app van Passend Lezen of ander leeshulpmiddel
  • €31,50 per jaar voor volwassenen met een leesbeperking

Klik hier om lid te worden

Vraag de Wegwijzer 'Zo blijf je lezen' gratis aan

Ken je iemand die te maken heeft met een leesbeperking en wil je meer weten over de diensten en mogelijkheden van Passend Lezen? Dan hebben we voor jou onze gratis Wegwijzer Zo blijf je lezen! Dit is een handig digitaal informatieboekje waarin we alle ins en outs over Passend Lezen hebben verzameld.
 


Vraag de Wegwijzer Zo blijf je lezen gratis aan