Spannende boekenweken

Binnenkort komt hier meer informatie over de Spannende boekenweken 2020. Hieronder vind je alles over de Spannende boekenweken van 2019.

Spannende boekenweken

Het geschenk van de Spannende Boeken Weken is dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt. Het geschenk Dolores Dolly Poppedijn is een huiveringwekkende vertelling. Bestel Dolores Dolly Poppedijn als uitleenexemplaar (streaming, braille en Daisy-cd).

 

Leen het geschenk hier

Wil je meer lezen van Thomas Olde Heuvelt? Kijk dan eens in onze catalogus. Hier vind je diverse boeken door hem geschreven. Hieronder een greep uit zijn collectie boeken.

De onvoorziene

Vier Amerikaanse jongens kamperen een nacht bij een meer in de bossen en vertellen elkaar griezelverhalen. Eén van de jongens draagt een vreselijk geheim met zich mee, een angst die langzaam vorm aan begint te nemen in de duisternis.

Bestel De onvoorziene

Hex

In Beek waart al driehonderd jaar de Wylerheks rond. Tot nu toe hebben de bewoners haar bestaan geheimgehouden en zijn er nooit ernstige dingen gebeurd. Totdat een groep jongeren een filmpje van haar op internet plaatst. Vanaf ca. 17 jaar.

Bestel Hex

Leerling tovenaar vader & zoon

Een veertienjarige jongen van wie de vader onlangs om het leven is gekomen, ontmoet een vreemde medicijnman die zich een tovenaar noemt.

Bestel Leerling tovenaar vader & zoon

Ga naar de catalogus

Het geschenk van de Spannende Boeken Week is dit jaar geschreven door Thomas Olde Heuvelt. De auteur won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award, een prijs voor de beste sciencefiction- of fantasyverhalen. Olde Heuvelt brak internationaal door met zijn thriller Hex (2016), 'een briljant en volstrekt origineel’ boek, aldus Stephen King. Het boek is inmiddels verschenen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Duitsland, Brazilië, China en Japan. Een Amerikaanse televisieserie is in de maak.

Dolores Dolly Poppedijn

Na de dood van haar baby Dolores  glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Olde Heuvelts psychologische griezelthriller is een huiveringwekkende vertelling in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor.

Leen het geschenk hier

Lees dan een van onderstaande boeken: 

Kom je spelen? - M.J. Arlidge

Als Chicago opgeschrikt wordt door twee moorden, gaat de politie op zoek naar een jonge vrouw, Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden. Bestel Kom je spelen?

Niets te vrezen - Karen Rose

De stormachtige relatie tussen een ex-marinier en de beheerster van een Blijf van m'n lijf-huis geeft een moordenaar alle tijd om allerlei plannen uit te voeren. Bestel Niets te vrezen

Goede dochter - Karin Slaughter

Achtentwintig jaar na de moord op haar moeder wordt Charlotte als advocaat door de details van een misdrijf, herinnerd aan deze schokkende gebeurtenis. Bestel Goede dochter

De Cock en de dood van een kerkrat - Piet Römer

De Cock en Vledder krijgen 2 moorden op te lossen, die met elkaar verband houden. Bestel De Cock en de dood van een kerkrat