Updates nieuwe website

<>Updates nieuwe website

Nieuw op de website van Passend Lezen: Mijn gegevens

Passend Lezen is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe website. Omdat toegankelijkheid voor ons een van de belangrijke punten is voor onze website, wordt de website ontwikkeld volgens de richtlijnen van WCAG 2.1 minimaal op niveau AA. Dit wordt ook door een extern bureau beoordeeld.

Deze nieuwe website zal in fases live gaan en de huidige website (welke je nu gebruikt) vervangen. De eerste fase ‘Mijn gegevens’ is inmiddels live!

De onderdelen die nu via Mijn gegevens te gebruiken zijn:

  • Lidmaatschap; op deze pagina kun je je lenersnummer terugvinden en lezen wat je allemaal binnen je lidmaatschap kunt doen.
  • Persoonlijke gegevens; hier staan de gegevens die we van je hebben geregistreerd. Ook kun je hier aanpassingen doen in je adres, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Wijzig wachtwoord; het wijzigen van je wachtwoord doe je op deze pagina.
  • Tijdelijk adres; als je voor een bepaalde tijd op een ander adres gaat verblijven (bijvoorbeeld als je moet revalideren in een revalidatiecentrum), dan kun je hier dat adres opgeven. Alle verzendingen worden in de aangegeven periode naar dat adres verzonden.
  • Voorkeuren onderzoek; hier kun je aangeven of je mee wilt werken aan onderzoeken van en door Passend Lezen.

In de toekomst worden deze opties verder uitgebreid.

Ben je benieuwd geworden naar deze nieuwe mogelijkheden? Ga dan in het menu op de Mijn bieb-pagina naar de opties onder ‘Mijn gegevens’. De Mijn bieb-pagina is te benaderen als je bent ingelogd.

Mijn gegevens en de komende updates staan in een ander domein en maakt gebruik van een andere lay-out en navigatiestructuur dan deze website. Toekomstige updates maken gebruik van deze lay-out en navigatiestructuur. De hele website gaat op deze manier werken. Mijn gegevens is dus een blik op wat er komen gaat voor de website van Passend Lezen!