Vacature Junior contentmarketeer

<>Vacature Junior contentmarketeer

Ben jij als creatieve marketeer in staat om onze klanten te informeren en te inspireren met goede content? Heb je een goed gevoel voor taal en ben je sociaal vaardig? Dan zoeken wij jou! 

De functie

Als Junior contentmarketeer neem je (een belangrijk deel van) de taken waar van onze marketeer behoud tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Hoe ga jij dit doen:

  • Je schrijft en verzamelt content voor onze periodieke nieuwsbrieven en zorgt dat deze tijdig worden verstuurd
  • Je organiseert en coördineert campagnes en onderzoeken gericht op onze bestaande klanten
  • Je zorgt in overleg met je collega’s dat de informatie op onze website compleet en up-to-date is en komt met verbetervoorstellen

Over Passend Lezen

Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je via Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen.

Passend Lezen is een menselijke organisatie met een informele sfeer, gevestigd in een sfeervol kantoorpand in Den Haag. Met circa 30 betrokken medewerkers streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van boeken, kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Onze communicatielijnen zijn kort, we werken graag samen in projectteams en we zijn dol op innovatieve ideeën die het leven van onze klanten makkelijker maken.

Oh en niet onbelangrijk, Ajonne de lieve geleidehond van een van onze medewerkers loopt soms even een rondje over de afdeling. Heel gezellig maar hopelijk ben je dus niet allergisch.

Meer informatie: www.passendlezen.nl

Wie zoeken wij 

Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond in een relevante richting en zoekt een nieuwe uitdaging waar je jouw kennis over content marketing kunt inzetten voor een mooi doel.

Dankzij jouw passie voor schrijven weet je onze klanten echt te raken met je teksten. Je werkt nauwkeurig en snel en kunt goed je eigen activiteiten plannen. Dankzij jouw open persoonlijkheid werk je soepel samen met collega’s en leveranciers. Als je ook nog grafisch handig bent met bijvoorbeeld Photoshop Elements of Canva is dat een mooie pré.

Voorwaarde: Je bent beschikbaar van 27 januari 2020 tot en met 27 mei 2020.

Wat bieden we jou

Passend Lezen biedt jou een afwisselende functie voor 16 uur per week in een informele werksfeer op een inspirerende en goed bereikbare locatie in Den Haag. De functie is voor 4 maanden en wordt gewaardeerd, afhankelijk van leeftijd en ervaring, in schaal 6 conform de CAO openbare bibliotheken. Invullen van de functie op basis van ZZP is bespreekbaar (maximaal € 50,- per uur).

Je werkt in deze functie intensief samen met je collega marketeers en medewerkers van andere afdelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Marketing en Communicatie.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae vóór 15 december 2019 naar: vacature@passendlezen.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Heinkens, Manager Marketing & Communicatie, m.heinkens@passendlezen.nl, telefoonnummer 06 - 86 86 16 38.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld