Vacature Junior webmarketeer

<>Vacature Junior webmarketeer

Wil jij je online marketing skills verder ontwikkelen in een non-profit organisatie met een missie? Ben je leergierig en heb je ervaring met het online plaatsen van content via een CMS? Dan is dit een mooie kans voor jou! 

De functie

Als Junior webmarketeer ondersteun je de afdeling Marketing en Communicatie bij het optimaal inrichten en bijhouden van onze online communicatie.

Hoe ga jij dit doen:

  • In overleg met je collega marketeers voer je aanpassingen door op onze website.
  • Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe landingspagina’s op onze website.
  • Je denkt mee over gewenste functionele aanpassingen en voert deze door op onze website.
  • Je denkt mee over content voor onze klanten en plaatst deze op de website en/of op social media.
  • Je ondersteunt de collega marketeers daarnaast bij diverse taken en marketing campagnes.

Over Passend Lezen

Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je via Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen.

Passend Lezen is een menselijke organisatie met een informele sfeer, gevestigd in een sfeervol kantoorpand in Den Haag. Met circa 25 betrokken medewerkers streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van boeken, kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Onze communicatielijnen zijn kort, we werken graag samen in projectteams en we zijn dol op innovatieve ideeën die het leven van onze klanten makkelijker maken.

Oh en niet onbelangrijk, Ajonne de lieve geleidehond van een van onze medewerkers loopt soms even een rondje over de afdeling. Heel gezellig maar hopelijk ben je dus niet allergisch.

Meer informatie: www.passendlezen.nl

Wie zoeken wij 

Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond in een relevante richting en zoekt een nieuwe uitdaging waar je je kennis over online marketing kunt inzetten voor een mooi doel.

Omdat je eerder websites hebt beheerd, heb je er het volste vertrouwen in dat je ook ons CMS snel onder de knie hebt. Je werkt graag samen in een team. Binnen het team ben jij degene die graag proactief aan de slag gaat en zorgt dat er voortgang wordt geboekt. Je werkt nauwkeurig en snel zodat belangrijke informatie altijd op tijd beschikbaar is voor onze klanten. Als je ook nog grafisch handig bent met bijvoorbeeld Photoshop Elements of Canva is dat een mooie pré.

Wat bieden we jou

Passend Lezen biedt jou een afwisselende functie voor 12 tot 16 uur per week in een informele werksfeer op een inspirerende en goed bereikbare locatie in Den Haag. De functie is voor maximaal 1 jaar en wordt gewaardeerd afhankelijk van leeftijd en ervaring in schaal 6 conform de CAO openbare bibliotheken. Invullen van de functie op basis van ZZP is bespreekbaar (maximaal € 50,- per uur).

Je werkt in deze functie nauw samen met onze Online/CRM marketeer. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Marketing en Communicatie.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae vóór 15 oktober 2019 naar: vacature@passendlezen.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Heinkens, Manager Marketing & Communicatie, m.heinkens@passendlezen.nl, telefoonnummer 06 - 86 86 16 38.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld