Vacature Senior Functioneel Beheerder

<>Vacature Senior Functioneel Beheerder

Heb jij een helicopterview en ben je technisch onderlegd? Wil je het mogelijk maken dat ruim 55.000 klanten met een leesbeperking kunnen genieten van een prachtig geschreven roman? Lees dan snel verder want wie weet zoeken we jou!


De functie
Als Senior Functioneel Beheerder zorg je voor het goed functioneren van de interne en externe systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Functioneel beheerders en Helpdeskmedewerkers en gedelegeerd verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele taken van de afdeling Beheer & Projecten. Je fungeert als sparringpartner voor Senioren en Teammanagers van andere afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van de Helpdesk, die collega’s van Klantencontact helpt of, als tweedelijns, ook klantvragen beantwoordt. Je hebt een helicopterview over de lopende projecten met betrekking tot de impact op de techniek en bewaakt de voortgang en tijdslijnen.

Een greep uit de werkzaamheden
•    Jij levert een bijdrage aan de beleidsvoorbereiding en uitvoering van de afdeling door het inzichtelijk maken en monitoren van de resultaten en het opstellen van teamtargets.
•    Je coacht de medewerkers van de Helpdesk en Functioneel Beheer inhoudelijk op hun taken en houdt de vinger aan de pols van lopende incidenten en projecten om feeling te houden met de zaken die spelen in de operatie en om de processen van de Helpdesk en Functioneel Beheer optimaal te verbeteren ten behoeve van de dienstverlening.
•    Je levert requirements aan, maakt testscenario’s en testcases vanuit jouw rol in de (IT) projecten, ten behoeve van het succesvol implementeren van nieuwe producten of diensten. Naast je eigen testwerkzaamheden, begeleid je het testen, waarbij je mogelijk gebruik maakt van het BPL testpanel bestaande uit een deel van onze klanten.
•    Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen, prioriteren en plannen van wijzigingsverzoeken vanuit gebruikers of projecten, het verder specificeren van de wensen en eisen en onderhoudt contacten met zowel de aanvrager van deze initiatieven als met de leveranciers van het werk. 
•    Je bent verantwoordelijk voor het goed verlopen van de geplande releases met nieuwe producten en diensten of verbeteringen en zorgt voor een soepele livegang met zo min mogelijk impact op de operatie. Ook verzorg je de nodige communicatie omtrent de releases richting stakeholders, zowel intern als extern.
•    Je onderhoudt de operationele contacten met onze ketenpartners en leveranciers.
 

Over Passend Lezen
Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je via Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen.

Passend Lezen is een menselijke organisatie met een informele sfeer, gevestigd in een sfeervol kantoorpand in Den Haag. Met circa 33 betrokken medewerkers streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Onze communicatielijnen zijn kort, we werken graag samen in projectteams en we zijn dol op innovatieve ideeën die het leven van onze klanten makkelijker maken.

Oh en niet onbelangrijk, de lieve geleidehond, Ajonne, van een van onze medewerkers loopt soms even een rondje over de afdeling. Heel gezellig, hopelijk ben je niet allergisch.

Meer informatie: www.passendlezen.nl

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een zelfstandige, flexibele collega die snel kan schakelen tussen projectmatig werken en de operatie. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en/of een relevante afgeronde HBO opleiding. Je kunt uitstekend samenwerken en netwerken, je bent klantgericht, communicatief vaardig en je denkt in kansen en uitdagingen. Je bent een echte sparringpartner en onderneemt proactief actie wanneer je kansen tot verbetering ziet. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring met projectmatig werken zowel Waterval als Agile, procesverbeteringen op basis van Lean en aansturen van operationele medewerkers is een pre. 

Wat bieden we jou?
Passend Lezen biedt jou een afwisselende functie voor 36 uur p/w in een informele werksfeer op een inspirerende en goed bereikbare locatie in Den Haag. Vanwege de huidige situatie werken we tot nader order volledig vanuit huis. Wanneer de situatie het weer toe laat is een combinatie van twee dagen thuis en de rest op kantoor mogelijk. De functie wordt gewaardeerd afhankelijk van leeftijd en ervaring in schaal 9 of 10 conform de CAO openbare bibliotheken.  

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur jouw motivatie én curriculum vitae uiterlijk 20 augustus 2021 naar: vacature@passendlezen.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure of de functie kan er contact worden opgenomen met het secretariaat via 070 3381510 of vacature@passendlezen.nl. De gesprekken vinden plaats in week 35 en 36.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Passend Lezen
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag 
Postbus 84010 
2508 AA Den Haag 
vacature@passendlezen.nl 
www.passendlezen.nl