Webinar

Regelmatig geeft onze relatiemanager Janneke Bakker gratis Webinars over de mogelijkheden van onze producten en diensten. Hieronder vind je een overzicht van de geplande Webinars.

Hieronder vind je een overzicht van de geplande Webinars dit jaar en de mogelijkheid om je in te schrijven. Tijdens het Webinar bespreekt de relatiemanager alle mogelijkheden van Passend Lezen en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Na je inschrijving ontvang je per mail een Teams-link waarmee je kunt inloggen voor het Webinar.

23 mei van 12.00 uur tot 12.30 uur  Schrijf je in
14 juli van 14.00 uur tot 15.00 uur  Schrijf je in
20 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur Schrijf je in
12 mei van 15.30 uur tot 16.30 uur Schrijf je in
13 juni van 15.30 uur to 16.30 uur  Schrijf je in
2 juni van 14.00 uur tot 15.00 uur  Schrijf je in
7 juli van 15.30 uur tot 16.30 uur Schrijf je in
<>Webinar


Doelgroep: ib'ers, aob'ers, docenten, rt'ers, zorgcoördinatoren, dyslexiebegeleiders, ouders
Duur: 37 minuten

Op school wordt veel gelezen. In lesboeken natuurlijk, maar ook in prentenboeken, avi-boekjes of boeken voor een boekenlijst. Kortom, lezen heeft een belangrijke plek in de les. Maar wat als je een leesbeperking hebt, omdat je bijvoorbeeld blind of slechtziend bent, of dyslexie hebt? Dan is lezen niet zo vanzelfsprekend.

Gelukkig zijn er ook voor leerlingen met een leesbeperking een heleboel oplossingen. Alle boeken die bij een school- of studiemethode horen, kun je bestellen in een toegankelijke vorm bij Dedicon. En voor aangepaste leesboeken van alle niveaus, kun je terecht bij Bibliotheekservice Passend Lezen. Hoe zorg je voor een passende leesoplossing voor jouw leerling? Dat leggen we je uit in bovenstaand webinar dat georganiseerd werd door Dedicon en Passend Lezen.

Meer webinars terugkijken? Bezoek dan passendlezen.nl/webinar.

Webinar - Ontdek hoe jouw cliënten kunnen blijven lezen


Doelgroep: zorgprofessionals, zorgbegeleiders, thuiszorgorganisatie, patiëntenverenigingen
Duur: 27 minuten

Wist je dat mensen met een (lees)beperking nog steeds kunnen genieten van een goed boek, krant of tijdschrift? Wist je ook dat ouderen die luisteren naar gesproken boeken zich ontspannen en zich minder eenzaam voelen? Bij Bibliotheekservice Passend Lezen kan iedereen, die niet meer in staat is om te lezen (op de normale manier) blijven genieten van boeken, kranten en tijdschriften op de manier die bij hen past. Gewoon thuis of in de zorginstelling.

Hoe zorg je voor een passende leesoplossing voor jouw clienten? Dat leggen we je uit in de bovenstaande webinar.

Meer webinars terugkijken? Bezoek dan passendlezen.nl/webinar.