Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We vragen u hier eenmalig toestemming voor te geven. Lees meer over ons cookiebeleid.

Lezen kan altijd!

Lezen kan altijd! Dus ook als u blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing, zoals Audiolezen, Braillelezen, Letterlezen en Combilezen.

De collectie van Passend Lezen bestaat uit meer dan 70.000 gesproken boeken en een uitgebreide kiosk met circa 125 gesproken titels van populaire kranten en tijdschriften.
Aanvullend zijn er ruim 12.000 brailleboeken verkrijgbaar. Daarmee komt leesplezier binnen ieders bereik. De collectie is exclusief beschikbaar voor mensen met een leesbeperking.

Schrijf u nu in en krijg onbeperkt toegang tot de mooiste boeken.

2016 Jaar van het boek

Logo 2016 Jaar van het boek

Winnaar schrijfwedstrijd Passend Lezen bekend! Lees hier meer!

Luister altijd & overal

Passend Logo logo

Download de Daisylezer app voor iOS of Android.
Liever op een andere manier lezen? Lees hier meer over de overige luistermiddelen.

Voeljeboekje

Voeljeboekje is een voelboekje dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen met een visuele beperking in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Hiermee kunnen kinderen al lezend en voelend de wereld om hen heen op speelse wijze ontdekken. Lees meer op voeljeboekje.nl.