Adres en route

Adres en route

Adres

Bibliotheekservice Passend Lezen
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Tel. 070 - 338 15 00
Postbus 84010
2508 AA Den Haag

Routebeschrijving

Route met de auto vanuit Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12)

Spaces Den Haag is gevestigd in het gebouw 'De Rode Olifant'. Bij het Prins Clausplein volgt u de borden richting Den Haag. Rijdt de Utrechtsebaan uit en sla linksaf bij het stoplicht aan het einde van de A12. U ziet het rode gebouw voor u. Parking Malieveld is de dichtstbijzijnde parkeergarage. In de omgeving van Spaces Den Haag geldt betaald parkeren.

Route met de auto vanuit Amsterdam/Leiden (N44)

De borden richting Den Haag Centrum volgen over de Leidsestraatweg, Benoordenhoutseweg en de Zuid-Hollandlaan. Aan uw rechterhand heeft u 'De Rode Olifant'. Parking Malieveld is de dichtstbijzijnde parkeergarage. In de omgeving van Spaces Den Haag geldt betaald parkeren.

Route met het openbaar vervoer

U kunt bij het Busplatform Den Haag Centraal stadsbus 385 richting Sassenheim Station via Noordwijk nemen en uitstappen bij bushalte Boslaan (Noord). U kunt ook bij het Busplatform stadsbus 20 richting Duinzigt nemen en uitstappen bij bushalte Weissenbruchstraat. Vanaf de bushalte loopt u terug richting de autoweg (waar de snelweg eindigt) en heeft u aan uw rechterhand Spaces.

Looproute vanaf Den Haag Centraal Station

Spaces Den Haag is gevestigd in het gebouw 'De Rode Olifant' vlakbij het Malieveld en het Provinciehuis. U loopt vanaf Den Haag Centraal in ongeveer 10 á 15 minuten naar Spaces. Vanaf de voorzijde van CS steekt u de Bezuidenhoutseweg over en loopt u langs het Malieveld. Nadat u het grote kruispunt bent overgestoken loopt u, voor het Provinciehuis langs, naar rechts. Aan uw linkerhand heeft u het Esso tankstation en daarnaast is Spaces gevestigd.

<>Adres en route