Adres en route

Adres en route

Adres

Bibliotheekservice Passend Lezen
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Tel. 070 - 338 15 00
Postbus 84010
2508 AA Den Haag

Routebeschrijving

Route met de auto vanuit Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12)

Spaces Den Haag is gevestigd in het gebouw 'De Rode Olifant'. Bij het Prins Clausplein volg je de borden richting Den Haag. Rijd de Utrechtsebaan uit en sla linksaf bij het stoplicht aan het einde van de A12. Je ziet het rode gebouw voor je. Parking Malieveld is de dichtstbijzijnde parkeergarage. In de omgeving van Spaces Den Haag geldt betaald parkeren.

Route met de auto vanuit Amsterdam/Leiden (N44)

Volg de borden richting Den Haag Centrum over de Leidsestraatweg, Benoordenhoutseweg en de Zuid-Hollandlaan. Aan je rechterhand heb je 'De Rode Olifant'. Parking Malieveld is de dichtstbijzijnde parkeergarage. In de omgeving van Spaces Den Haag geldt betaald parkeren.

Route met het openbaar vervoer

Je kunt bij het Busplatform Den Haag Centraal stadsbus 385 richting Sassenheim Station via Noordwijk nemen en uitstappen bij bushalte Boslaan (Noord). Je kunt ook bij het Busplatform stadsbus 20 richting Duinzigt nemen en uitstappen bij bushalte Weissenbruchstraat. Vanaf de bushalte loop je terug richting de autoweg (waar de snelweg eindigt) en heb je aan je rechterhand Spaces.

Looproute vanaf Den Haag Centraal Station

Spaces Den Haag is gevestigd in het gebouw 'De Rode Olifant' vlakbij het Malieveld en het Provinciehuis. Je loopt vanaf Den Haag Centraal in ongeveer 10 á 15 minuten naar Spaces. Vanaf de voorzijde van CS steek je de Bezuidenhoutseweg over en loop je langs het Malieveld. Nadat je het grote kruispunt bent overgestoken, loop je verder naar rechts (langs het Provinciehuis). Aan je linkerhand heb je het Esso tankstation, daarnaast is Spaces gevestigd.

<>Adres en route