Lid worden

<>Lid worden

De collectie van Passend Lezen is exclusief beschikbaar voor mensen met een leesbeperking. Vanwege afspraken met uitgevers, hebben wij een Verklaring Leesbeperking nodig om je in te kunnen schrijven. Een Verklaring Leesbeperking geef je af door de inschrijfprocedure te doorlopen, het soort leesbeperking te selecteren en een vinkje te plaatsen bij de optie 'Verklaring Leesbeperking'. Hiermee ga je tevens akkkoord met de Gebruiksvoorwaarden. Je hoeft geen fysieke verklaring op te sturen.

De kosten van een lidmaatschap bedragen €30 per jaar. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis!

Lid worden

Wil je zelf gebruikmaken van Passend Lezen? Of wil je iemand anders inschrijven, zoals een kind, een ouder, een client of een leerling? Klik op onderstaande button. Noteer in het inschrijfformulier de persoons- en adresgegevens van de persoon die gebruik gaat maken van de dienstverlening. Ben je nog geen 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Ik wil lid worden

Al ingeschreven bij Passend Lezen maar de inloggegevens kwijt? Schrijf je niet opnieuw in, maar neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ben je werkzaam bij een (zorg)instelling, bibliotheek of school en wil je de organisatie inschrijven? Klik hieronder op de voor jou relevante optie.

Ik wil een instelling inschrijven
Ik wil een bibliotheek inschrijven
Ik wil een school inschrijven