Lid worden

<>Lid worden

Welkom bij Bibliotheekservice Passend Lezen!

De collectie van Passend Lezen is exclusief beschikbaar voor mensen met een leesbeperking. Vanwege afspraken met uitgevers, hebben wij een Verklaring Leesbeperking nodig om je in te kunnen schrijven. Een Verklaring Leesbeperking geef je af door de inschrijfprocedure te doorlopen, het soort leesbeperking te selecteren en een vinkje te plaatsen bij de optie 'Verklaring Leesbeperking'. Hiermee ga je tevens akkoord met de Gebruiksvoorwaarden. Je hoeft geen fysieke verklaring op te sturen.

De kosten van een lidmaatschap bedragen €33,- per jaar. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis!

Lid worden

Wil je zelf gebruikmaken van Passend Lezen? Of wil je iemand anders inschrijven, zoals een kind, een ouder, een cliënt of een leerling? Klik op onderstaande button. Noteer in het inschrijfformulier de persoons- en adresgegevens van de persoon die gebruik gaat maken van de dienstverlening. Ben je nog geen 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Ik wil lid worden

Al ingeschreven bij Passend Lezen maar de inloggegevens kwijt? Schrijf je niet opnieuw in, maar neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Of bekijk een van onze instructiefilmpjes.

Lid worden als instelling, bibliotheek of school?

Organisaties zoals (zorg)instellingen, scholen en bibliotheken kunnen ook lid worden van Passend Lezen. Via een eigen account kun je als organisatie op een laagdrempelige manier je cliënten en/of leerlingen kennis laten maken met de dienstverlening. Het lidmaatschap voor bibliotheken is gratis omdat zij behoren tot het stelsel van openbare bibliotheekvoorzieningen zoals Passend Lezen. Een lidmaatschap voor (zorg)instellingen en scholen kost €33,- per jaar.

Ben je werkzaam bij een (zorg)instelling, bibliotheek of school en wil je de organisatie inschrijven? Klik hieronder op de voor jou relevante optie.

Ik wil een instelling, school of bibliotheek inschrijven

Lid worden via de Openbare Bibliotheek

Ben je lid van de Openbare Bibliotheek en wil je gratis gebruik maken van de diensten van Passend Lezen? Schrijf je dan in door te klikken op de volgende button:

Ik wil me inschrijven bij Passend Lezen via de Openbare Bibliotheek