9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Moet een gedicht rijmen? Dat is één van de vragen die in Klinkklaar 5 voorbij komen. Wat denk jij? Echte dichters denken er nogal verschillend over. De één is dol op rijm en de ander niet.

In deze Klinkklaar over rijm wordt natuurlijk juist wél heel veel gerijmd. In het rare gedicht ‘De Vlabber en de Vlaar’, in het gruwelijke rijmverhaal van Roald Dahl: Jacob en de Bonenstaak en in het oeroude verhaal over Odysseus.

In Op Stap heeft Anneloes een Skypegesprek met rapper Diggy Dex, die even een echte Klinkklaar-rap uit z’n mouw schudt! Je krijgt aanwijzingen om zelf een Elf te schrijven, dat is een gedicht van elf woorden. En Klink… ja, Klink houdt helemaal niet van poëzie, al heeft hij wel eens een bijzonder gedicht geschreven voor een meisje. Je hoort er iets over in het luisterfragment.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl 

Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl

Beluister nu Klinkklaar