9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Honderd kilometer boven ons aardoppervlak begint de ruimte. Dat is zo afgesproken. Als je met een auto recht omhoog kon rijden, was je in een uurtje aan de grens met het heelal. Wie die grens voorbij gaat, is astronaut. In Klinkklaar 1 vertellen Roos en Ferry wat er in de ruimte te beleven is en wat de mensen er allemaal over ontdekt hebben. Je hoort over de planeten en de sterrenstelsels, over de bouw van het ISS en over het hondje Laika, het eerste levende wezen dat de ruimte in ging. Behalve veel informatie zijn er liedjes, moppen, een verhaal, een gedicht en een reportage bij de sterrenwacht. We nodigen je uit om met Klinkklaar 1 het heelal te verkennen.

Je kunt via info@superboek.nl een proefnummer van Klinkklaar aanvragen.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.

Beluister nu Klinkklaar