9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

_
<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Als je je verveelt, gaat de tijd heeeeel langzaam, maar als je iets leuks doet, gaat ie juist snel. Hoe kan dat? In Klinkklaar 12 hebben we het over langzaam. Bas wil extra langzaam gaan voorlezen. Maar dan is Klinkklaar sneller vol. Of juist niet? In dit nummer van Klinkklaar komen er allerlei supertrage dieren voorbij, je hoort iets over langzame muziek en in een interview vertellen Max en Huub van de school van Bartimeus wat ze doen om te relaxen als alles een beetje te snel gaat. Ook is er weer een mooi liedje van Bas en natuurlijk een paar slome moppen. Kortom, lekker chillen met Klinkklaar 12 …

Je kunt via info@superboek.nl een proefnummer aanvragen.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.

Beluister nu Klinkklaar