9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar. 

Dansen en swingen in de nieuwe Klinkklaar

In Klinkklaar 7 danst Roos samen met Ferry allerlei soorten dansen: tango, wals, klassiek ballet, en gevechtsdansen, zoals capoeira en haka. Maar allereerst vertellen ze in Snappie over de geschiedenis van het dansen. In Verweggistan dansen ze langs een aantal landen en maken kennis met flamencomuziek en Ierse volksdans. En Josephine legt de danspasjes uit van een tik-tok dansje!

Wist je trouwens dat er dieren zijn die dansen om met elkaar te kunnen praten?! Welke dieren? Dat hoor je in Tjiftjaf! Er komt ook nog een kudde dansende schapen voorbij, in een verhaal over een herder met een doedelzak. Dans je mee terwijl je luistert naar deze Klinkklaar? 

Hier hoor je een fragment.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl. Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl.