9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

_
<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Bas en Roos vliegen elkaar in het nieuwe jaar meteen in de haren. Gelukkig is het een nepgevecht, om een beginnetje te maken met een heel nummer over vechten.

Vechten kun je voor de grap doen of voor echt. Met z’n tweeën of met een groep. Of nog heel anders: je lijf vecht tegen een virus dat je ziek wil maken.

Genoeg te vertellen over dit onderwerp dus. Je krijgt in deze Klinkklaar informatie over gladiatoren uit de oudheid en over vechtende witte bloedlichaampjes. Blindwarrior Sven van de Wege vertelt over computervechtspellen en in de boekenhoek hoor je een fragment uit De Soldatenmaker van Paul Biegel. En dan is er nog de Slag om Grolle, waarin een echte oorlog uit 1627 wordt nagespeeld.

Wordt je al een beetje nieuwsgierig?

Je kunt via info@superboek.nl een proefnummer aanvragen.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.

Beluister nu Klinkklaar