9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

_
<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Klinkklaar 10 komt uit in het begin van de Kinderboekenweek. Het tijdschrift zit dan ook vol kinderboeken en doet gezellig mee met het thema “Vervoersmiddelen”.

Met veel korte fragmentjes met vliegtuigen, bussen, fietsen, auto’s en zelfs een vliegende lift. Verder is er een interview met Anna Wolz, die het geschenkboek schreef, informatie over hondenkarren, vroeger en nu, een treinreisje naar het strand en natuurlijk liedjes en moppen.

Een vrolijk nummer waarvan je heel veel zin krijgt om op reis te gaan met een koffer vol boeken. Je kunt via info@superboek.nl een proefnummer van Klinkklaar aanvragen.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.

Beluister nu Klinkklaar