9 tot 12 jaar

9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Audiolezen

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Braillelezen

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Jumboletter

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Klinkklaar is al gegroeid naar nummer 7!

Peter is groot en Roos is klein. Vroeger vonden ze dat allebei niet altijd leuk. In Ghana groeien meisjes heel anders op dan jongens en Elian is dit keer op bezoek in het groentetuintje van Paulien die komkommers kweekt voor een bijzondere lekkerbek. We gaan op zoek naar de allergrootste boom op de wereld en horen ook een prachtig waargebeurd verhaal over een heel beroemd mini-boompje. Hoe kan het eigenlijk dat een dino zó groot kan worden zonder door zijn poten te zakken? 

Slim vertelt dit keer over zijn nichtje Pam die haar haar wil laten groeien om het weg te kunnen geven. En heeft Peter nu wel of niet een vogelnestje in zijn lange krulhaar? Wat hebben al deze dingen met elkaar te maken? Het gaat allemaal over… groeien!

Dus zorg dat je een lekker wijde broek aantrekt zodat deze groeiende Klinkklaar er nog bij past! 

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?