9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Als Klinkklaar 10 naar de abonnees gaat is het nét Kinderboekenweek in Nederland. Dus doen we vrolijk mee met het thema: Geschiedenis. Je hoort in dit nummer natuurlijk iets over de Kinderboekenweek met alle griffels en andere prijzen voor schrijvers. En verder véél stukjes uit allerlei verschillende boeken. Niet alleen uit de bekroonde boeken die vorig jaar verschenen. 

Tjiftjaf gaat bijvoorbeeld over de geschiedenis van huisdieren en dan komt er een klein stukje uit het boek Olle, over de bijzondere hond van schrijver Guus Kuijer. Klink weet nog dat hij als klein Klinkje de boeken van Paul Biegel prachtig vond, bijvoorbeeld over Juttertje Tim, die een soort geschiedeniskijker vond waarmee je in het verleden kunt kijken. En dáár hoor je dan een fragmentje uit.

Net als in andere jaren hebben we een interview met de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk. Het heeft de geheimzinnige naam “De diamant van Banjermasin” en de schrijver is Arend van Dam. Dus, hou jij van boeken en verhalen? Ga dan lekker luisteren naar Klinkklaar 10. 

Beluister hier een fragment

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl