9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

In Klinkklaar 11 gaan Bas en Roos op zoek naar goud. Ze vinden veel informatie over goud, maar ook een verhaal waarin van stro goud wordt gesponnen, een goudvis in een gedicht, dieren die gouden medailles verdienen en een gouden scarabee in de boekenhoek. In Op Stap praat Anneloes met een goudsmid en Klink zit in het koude Lapland aan een rivier te zoeken naar korrels goud. Of nog liever grote klompen van dat kostbare spul.

Kortom, in deze Klinkklaar heeft iedereen een beetje goudkoorts! Wil je meezoeken naar goud? Je kunt via info@superboek.nl een proefnummer van Klinkklaar aanvragen.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.

Beluister nu Klinkklaar