9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hoe oud is oud? Een IPhone 5 is een behoorlijk oud beestje. Al zeven en een half jaar. Maar als een kind zeven en een half is, noem je dat helemáál niet oud. Vind je je opa en oma oud? Wat dacht je dan van de dinosauriërs? In Klinkklaar 2 komen oude, hele oude en stókoude mensen, dieren en dingen voorbij. De tien oudste dieren ter wereld bijvoorbeeld. En de allereerste geluidsopname. Bas en Roos gaan knutselen met oude rommel en Klink haalt met z’n tijdmachine een gloednieuwe Romeinse kruik van 2000 jaar oud uit Castrum Noviomagus. En dan hebben we ook een oud verhaal, een boek over een eigenwijze, oude opa, een stel moppen met een baard en nog meer.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl 

Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl

Beluister nu Klinkklaar