9 tot 12 jaar

9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Audiolezen

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Braillelezen

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Jumboletter

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Een rijdende Klinklaar 4 

Roos komt buiten adem aan in de studio. Ze is nét op tijd, doordat ze het op een holletje heeft gezet vanaf de parkeerplaats. Het was ook zó druk op de weg, er stond een lange file. Toevallig gaat Klinkklaar 4 helemaal over Verkeer en Vervoer.

Het is dus een druk nummer, waarin je kunt horen hoe het zebrapad is uitgevonden en dat het verkeer in andere landen soms helemaal niet lijkt op het verkeer in Nederland. En wat hebben walvissen eigenlijk met verkeer te maken? Of een kameel?

Het gedicht gaat over een jongen die álles van auto’s weet, en in de podcast komt de auto van Max Verstappen voorbij geracet. In het nieuws lezen we een verslag over kinderen van de Visioschool die ervaren hoe het is om zelfstandig met de trein te reizen. En in de boekentip zeilen we over de wereldzeeën. Dus stap maar in en reis met ons mee in deze rijdende Klinkklaar.

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?