9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

“Met deze Klinkklaar kun je op reis terwijl je je  netjes aan de coronaregels houdt.” Zo begint Klinkklaar 11. En daarna reis je zonder je koffers te pakken door alle grote Italiaanse steden. Je hoort over Italiaanse gewoonten, over vulkanen, over de halve Italiaan Marco Borsato en over de houten pop Pinokkio die een echte jongen wil worden.
Anneloes praat met de Italiaanse Vera Carnielli die nu in Nederland woont, en in de boekenhoek hoor je twee enge fragmenten uit boeken die zich in Rome afspelen.
Als je klaar bent met luisteren naar Klinkklaar 11 moet je er weer even aan wennen dat je gewoon thuis bent en niet in Italië. 

Beluister hier een fragment

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl