9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar. 

Dat er weer een nieuwe Klinkklaar is, is geen geheim. Maar de inhoud wel! Het thema is namelijk: geheimen. Grote geheimen. Kleine geheimen. Leuke en ook spannende geheimen. En spionnen natuurlijk, die supergeheim werk doen. Wist je dat er ook veel dieren zijn die als spion worden ingezet? Zoals een mot met een klein zendertje. Of een duif die geheime informatie ophaalt. Over deze en nog veel meer dieren leer je in Tjiftjaf.

En, we reizen naar Egypte, waar duizenden jaren geleden piramides werden gebouwd met geheime gangen en kamers. En met geheime tekeningen op de muren.

In Op Stap praat Anneloes over geheimen, met Joram van de Kindertelefoon. En in de boekenhoek belanden we in een spannend verhaal over een mysterieuze geheime tuin… Er komt natuurlijk nog veel meer voorbij in deze geheimen-Klinkklaar, maar dat blijft geheim – dat hoor je wel als je lekker gaat luisteren!

Hier hoor je een fragment.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?