9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.


 

Ga je mee, vogelgeluiden verzamelen in je achtertuin, of in het park? Of maak je net als Julia geluidsopnames tijdens je zomervakantie? Of luister je liever vanuit je luie strandstoel naar het gedicht over de zingende zaagvis? Of naar het verhaal over de krullevaar, die zo’n gek geluid maakt? Het kan allemaal in deze Klinkklaar over: geluid! 
Maar het gaat niet alleen over geluid hoor, nee… ook over beeld. Zoals het beschrijven van beeld in tv-series. En over de allereerste foto die ooit gemaakt werd. En over de schoolfotograaf die de klas van Madelief op de foto probeert te zetten. En over Billy de binnenjongen, die zijn hele zomervakantie binnenblijft en zijn belevenissen deelt in vlogs op Youtube. Luister je mee?

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?