Home

Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je bij Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen en collecties. Zo bestaat de collectie Audiolezen uit ruim 75.000 gesproken boeken! Dus voor iedereen wat wils. En van elke titel kun je een fragment beluisteren. Nieuwsgierig?

Naar de collectie Audiolezen

Van 23 t/m 31 maart is het weer Boekenweek! Het thema van de 84ste Boekenweek is: De moeder de  vrouw. Jan Siebelink schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk 2019 getiteld Jas van belofte. Klanten van Passend Lezen kunnen vanaf nu het Boekenweekgeschenk aanvragen! Met het speciale geschenkhoesje reis je op zondag 31 maart 2019 de hele dag gratis met de trein. Wees er dus snel bij, want OP=OP!

Meer over de Boekenweek

Lezen kan altijd! Dus ook als je blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing, zoals Audiolezen, Braillelezen, Letterlezen en Combilezen.

De collectie van Passend Lezen bestaat uit meer dan 75.000 gesproken boeken en een uitgebreide kiosk met circa 125 gesproken titels van populaire kranten en tijdschriften. Aanvullend zijn er ruim 15.000 brailleboeken verkrijgbaar. Daarmee komt leesplezier binnen ieders bereik. De collectie is exclusief beschikbaar voor mensen met een leesbeperking.

Word nu lid

<>Home

In de handleiding vind je een uitgebreide toelichting.

Download de handleiding

In de handleiding vind je een uitgebreide toelichting over de nieuwe Online Player.

Download de handleiding

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar de nieuwsberichten

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Bekijk onze YouTube video!

Naar de YouTube video