12 tot 15 jaar

12 tot 15 jaar

Van Carry Slee tot Roald Dahl tot Jacques Vriens, van 100% Coco tot Het leven van een loser; je vindt hier de gewenste boeken in de gewenste leesvorm. En wist je dat wij ook tijdschriften hebben? Dus start met zoeken!

<>12 tot 15 jaar

Audiolezen

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 12 tot 15 jaar.

Braillelezen

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 12 tot 15 jaar.

Jumboletter

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 12 tot 15 jaar.

Collectie boeken voor school / voor je lijst

Speciaal voor de jeugd op de middelbare school is er een uitgebreide collectie gesproken boeken en karaokeboeken. Deze boeken zijn gerangschikt voor de literatuurlijst én zijn gesorteerd op leeftijd en niveau. Vind hier dus makkelijk en snel een gesproken boek of karaokeboek dat bij je past. Zo kun je voortaan ook luisteren voor je lijst, waar en wanneer je maar wilt. Dus oortjes in en luisteren maar!

Naar passendlezen.nl/voorjelijst

Karaokelezen

Karaokelezen doe je met karaokeboeken. Dit zijn digitale boeken die gecombineerd zijn met de gesproken versie van het boek. Tijdens het lezen word je ondersteund door een karaokebalkje, dat meeloopt met de tekst die tegelijkertijd wordt voorgelezen door een menselijke stem. Zo zie je per woord waar je op de bladzijde bent als het boek wordt voorgelezen. Daarnaast is het mogelijk om de snelheid en de lettergrootte naar wens aan te passen. Karaokeboeken speel je af via de online player op de website.