Hoe werkt het


Hoe werkt het

De collectie van Passend Lezen is zeer divers. Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben, hebben we diverse handleidingen, instructiefilmpjes, webinars en antwoorden op veelgestelde vragen om zo het gebruikersgemak bij Passend Lezen te verbeteren. 

 

<>Hoe werkt het

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden over je lidmaatschap, contributie, uitleningen, de collectie, boeken reserveren en de website. Ontbreekt er een vraag die je graag beantwoord ziet, neem dan gerust contact met ons op. 
 

Ga naar de veelgestelde vragen

Handleidingen

Op deze pagina kun je handleidingen downloaden over de werking van de website, de werking van de online player en de werking van de Passend Lezen-app. Zo kun je alles rustig lezen en uitproberen. De handleidingen op deze pagina worden regelmatig herzien. 

Ga naar de handleidingen

Leeshulpmiddelen

Op deze pagina vind je informatie over de leeshulpmiddelen waarmee je de lectuur van Passend Lezen kunt lezen/beluisteren.
 

Ga naar de leeshulpmiddelen

Instructiefilmpjes

Op deze pagina leggen we je graag uit, door middel van korte stap-voor-stap instructiefilmpjes, hoe je de belangrijkste handelingen op de website kunt doen. Je vindt hier onder andere filmpjes over de volgende onderwerpen: inloggen, weergave instellen, wachtwoord vergeten, boeken bestellen, boeken reserveren en tips voor het zoeken in de collectie. 

Ga naar de instructiefilmpjes

Webinars

Op deze pagina vind je diverse Webinars die vanuit Passend Lezen gegeven zijn. Tijdens deze Webinars geven onze experts informatie en praktische tips over onze producten en diensten. 
 

Ga naar de webinars