Boeken

De collectie boeken van Passend Lezen omvat meer dan 75.000 gesproken boeken die je op verschillende manieren kunt beluisteren: via de online player op de website (streaming), via de Passend Lezen app, of op Daisy-cd. Zo kun je je boek beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

Lees je in braille? De collectie brailleboeken bestaat uit ruim 15.000 titels. Je vindt en bestelt gemakkelijk de gewenste titel. Het boek wordt dan gratis thuisbezorgd. Retourneren is niet nodig. Voor beginnende braillelezers biedt Passend Lezen Braille-A boeken aan. Deze boeken zijn enkelzijdig geprint, hebben een extra witregel tussen de brailleregels en bevatten geen hoofdletters.

Naast gesproken boeken en boeken in braille, beschikt Passend Lezen over een collectie van ruim 130 grote letterboeken voor de jeugd. Deze boeken, Jumboletter genaamd, hebben een lettergrootte van .24 en een grotere regelafstand dan gebruikelijk.

_

Hier vind je het maandelijkse overzicht van boeken die met voorrang aan de collectie worden toegevoegd!

Naar het overzicht

Hier vind je een handig overzicht van alle titels die aan de collectie van Passend Lezen zijn toegevoegd.

Naar de pagina

<>Boeken

Bij Passend Lezen kun je kiezen uit ruim 75.000 gesproken boeken. Van roman tot detective tot biografie. Zoek snel de gewenste titel en start met lezen!

Duik in de collectie van bijna 400 Jumboletter-boeken en bestel de gewenste titel (maximaal 3 titels per maand). Een Jumboletter wordt geprint zodra er een aanvraag voor binnen is en binnen 3-5 werkdagen naar jou toegezonden. Veel leesplezier!

Passend Lezen biedt ook studie- en vakboeken. Meer informatie over studie- en vakboeken vind je op deze pagina.

 

De collectie brailleboeken van Passend Lezen bestaat uit ruim 15.000 titels. Van roman tot detective tot bibliografie tot natuurkunde, je vindt het allemaal in braille. Brailleboeken hoeven niet teruggestuurd te worden.

Braille-A boeken zijn brailleboeken voor de beginnende braillelezer. Om het lezen te vergemakkelijken staat er een extra witregel tussen de brailleregels, bevat de tekst geen hoofdletters en zijn de boekjes enkelzijdig geprint. Zoeken op Avi niveau is mogelijk (het is echter geen filtermogelijkheid).