Combilezen

Combilezen

Onder de leesvorm Combilezen, vallen producten die meerdere leesvormen bevatten. Denk hierbij aan een combinatie van onder andere braille en tactiele vormen zoals de collectie Voelboeken of een combinatie van audio en letter zoals Karaokelezen.

 

<>Combilezen

Karaokelezen

Karaokelezen doe je met karaokeboeken. Dit zijn digitale boeken die gecombineerd zijn met de gesproken versie van het boek. Tijdens het lezen word je ondersteund door een karaokebalkje, dat meeloopt met de tekst die tegelijkertijd wordt voorgelezen door een menselijke stem. Zo zie je per woord waar je op de bladzijde bent als het boek wordt voorgelezen. Daarnaast is het mogelijk om de snelheid en de lettergrootte naar wens aan te passen. Karaokeboeken speel je af via de online player op de website. 

Voelboeken

Samen met je kind een boekje lezen. Voor veel ouders is dat een normale en vooral leuke bezigheid. Als je kind blind is, is dat niet zo vanzelfsprekend. Daarom is er een speciale collectie met tastbare (voor)leesboekjes ontwikkeld: Voelboeken.

De collectie is geschikt voor blinde en zeer slechtziende jonge kinderen van 2 tot 8 jaar (en/of voor blinde (groot)ouders met (klein)kinderen). Al lezend en voelend ontdekken zij met deze boekjes de wereld om hen heen. Ook kunnen de jonge kinderen zo op een laagdrempelige manier kennismaken met het brailleschrift en hun tastzin ontwikkelen. Meer weten? Ga dan naar de pagina met meer informatie over Voelboeken. Of zoek direct in de volledige collectie Voelboeken.