6 tot 9 jaar

De allerleukste kinderboeken vind je hier! Duik in de collectie, kies de gewenste leesvorm en start met lezen. Naast de leukste kinderboeken zijn ook informatieve boeken over alle denkbare onderwerpen in de collectie opgenomen.

6 tot 9 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Braille-A boekencollectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 6 tot 9 jaar.

Het is bijna lente en dat betekent groen! Er komen blaadjes aan de bomen, het gras gaat weer groeien en de kikkers ontwaken. Maar bij Hardop betekent groen ook een groene smoothie, guacomole én snot. En groene weetjes natuurlijk. Want wist je dat je groen kunt maken? Van blauw en geel bijvoorbeeld. Maar dat je ook groene energie kunt opwekken? Ja hoor, met zon en wind. Nou, dát en nog veel meer groens dus! Luister je ook weer mee? Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar.

Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Je kunt een gratis proefnummer bestellen via info@superboek.nl of bel naar 070 - 338 15 00. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar klanten@passendlezen.nl Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?

Beluister nu Hardop