6 tot 9 jaar

De allerleukste kinderboeken vind je hier! Duik in de collectie, kies de gewenste leesvorm en start met lezen. Naast de leukste kinderboeken zijn ook informatieve boeken over alle denkbare onderwerpen in de collectie opgenomen.

<>6 tot 9 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Braille-A boekencollectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 6 tot 9 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 6 tot 9 jaar.

De scholen zijn weer begonnen. Tijd voor een Hardop over meesters en juffen! We hebben verliefde meesters, zittenblijfmeesters, kikkermeesters, en meesters die nog moeten wennen. Maar we hebben ook juffen: chagrijnige juffen, lieve juffen, ruiljuffen…en alles daar tussenin. We hebben leuke meester- en juffenweetjes voor jullie verzameld én we gaan Bentoboxen en traktaties maken. En natuurlijk hebben we ook gewoon weer leuke muziekjes en moppen. Leer je, nee, luister je ook weer mee?  
   
Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Je kunt een gratis proefnummer bestellen via info@superboek.nl of bel naar 070 - 338 15 00. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar klanten@passendlezen.nl Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?

Beluister nu Hardop