Aanmeldpagina

 

Maak kennis met de jeugdambassadeurs van Passend Lezen!
 

Onze 10 jeugdambassadeurs vertegenwoordigen de jongere klantgroep van Passend Lezen. Door middel van een interview leggen ze stuk voor stuk uit wat hen dagelijks bezighoudt. Allemaal hebben ze een uniek verhaal en geven ze een kijkje in hun leven, inclusief leesbeperking en (boeken)tips. Op deze pagina leer je ze allemaal kennen!

<>Aanmeldpagina

Foto FloorOntmoet Floor

Floor is 21 jaar oud en blind. Ze houdt enorm van lezen. In dit interview lees je meer over haar en haar ervaring met Passend Lezen.

 

Lees Floor's interview

Ontmoet IsabelFoto Isabel

Isabel is 18 jaar oud en heeft dyslexie. Ze weet precies welke obstakels je hierdoor kunt tegenkomen en wil daarom anderen inspireren met haar verhaal.

 

Lees Isabel's interview

Ontmoet DestinyFoto Destiny

Destiny is 16 jaar. Ze is blind, heeft een prikkelverwerkingsstoornis en autisme. Dit weerhoudt haar er niet van om lekker te lezen. 

 

Lees Destiny's interview

Ontmoet TessFoto Tess

Tess is 11 jaar oud en blind. Ze is al lid van Passend Lezen vanaf dat ze 4 jaar oud was. Een echte ervaringsdeskundige die, naar eigen zeggen, altijd een boek erbij pakt.

 

Lees Tess' interview

Ontmoet LouiseFoto Louise

Louise is 8 jaar oud en slechtziend. Ondanks haar slechtziendheid, oefent ze veel met lezen en haalt ze er plezier uit.

 

Lees Louise's interview

Ontmoet JasperFoto Jasper

Jasper is 19 jaar oud en slechtziend. Hij is al lang lid bij Passend Lezen. Lees hier meer over zijn ervaring. 

 

Lees Jasper's interview

Ontmoet JuulFoto Juul

Juul is 18 jaar en ze maakt veel gebruik van Passend Lezen. Ze heeft een ernstige vorm van dyslexie, toch vertelt ze dat dit je niet hoeft te beperken.

 

Lees Juul's interview

Ontmoet SteffiFoto Steffi

Steffi is 12 jaar oud en ze heeft dyslexie. Omdat ze altijd druk bezig is met boeken luisteren, hoeft ze zich nooit te vervelen.

 

Lees Steffi's interview

Ontmoet MerveFoto Merve

Merve is 8 jaar oud en slechtziend. Deze enthousiaste dame is al een tijd lid bij Passend Lezen en oefent veel met lezen.

 

Lees Merve's interview

Ontmoet SamuëlFoto Samuël

Samuël is 6 jaar oud en net als zijn zus Louise (ook ambassadeur) is hij slechtziend. Voor school oefent hij regelmatig met het lezen van boeken.

 

Lees Samuël's interview