Aanmeldpagina

 

Maak kennis met de jeugdambassadeurs van Passend Lezen!
 

Onze jeugdambassadeurs vertegenwoordigen de jongere klantgroep van Passend Lezen. Door middel van een interview en/of filmpje leggen ze stuk voor stuk uit wat hen dagelijks bezighoudt. Allemaal hebben ze een uniek verhaal en geven ze een kijkje in hun leven, inclusief leesbeperking en (boeken)tips. Op deze pagina leer je ze allemaal kennen!

Ik wil ook ambassadeur van Passend Lezen worden!

Ontmoet onze nieuwe ambassadeur: Abdallah

Dit jaar heeft Passend Lezen een nieuwe, enthousiaste ambassadeur mogen verwelkomen: Abdallah! Hij is klant van Passend Lezen en maakt hier met plezier gebruik van. Hij geeft anderen graag tips voor leesinspiratie. 

Lees het hele interview met Abdallah

<>Aanmeldpagina

Foto FloorOntmoet Floor

Floor is 22 jaar oud en blind. Ze houdt enorm van lezen. In dit interview lees je meer over haar en haar ervaring met Passend Lezen.

Lees Floor's interview

Bekijk Floor's video

Ontmoet IsabelFoto Isabel

Isabel is 19 jaar oud en heeft dyslexie. Ze weet precies welke obstakels je hierdoor kunt tegenkomen en wil daarom anderen inspireren met haar verhaal.

 

Lees Isabel's interview

Ontmoet DestinyFoto Destiny

Destiny is 17 jaar. Ze is blind, heeft een prikkelverwerkingsstoornis en autisme. Dit weerhoudt haar er niet van om lekker te lezen. 

Lees Destiny's interview

Bekijk Destiny's video

Ontmoet TessFoto Tess

Tess is 12 jaar oud en blind. Ze is al lid van Passend Lezen vanaf dat ze 4 jaar oud was. Een echte ervaringsdeskundige die, naar eigen zeggen, altijd een boek erbij pakt.

 

Lees Tess' interview

Ontmoet MerveFoto Merve

Merve is 8 jaar oud en slechtziend. Deze enthousiaste dame is al een tijd lid bij Passend Lezen en oefent veel met lezen.

 

Lees Merve's interview

Ontmoet JasperFoto Jasper

Jasper is 20 jaar oud en slechtziend. Hij is al lang lid bij Passend Lezen. Lees hier meer over zijn ervaring. 

 

Lees Jasper's interview

Ontmoet JuulFoto Juul

Juul is 18 jaar en ze maakt veel gebruik van Passend Lezen. Ze heeft een ernstige vorm van dyslexie, toch vertelt ze dat dit je niet hoeft te beperken.

 

Lees Juul's interview

Ontmoet SteffiFoto Steffi

Steffi is 13 jaar oud en ze heeft dyslexie. Omdat ze altijd druk bezig is met boeken luisteren, hoeft ze zich nooit te vervelen.

Lees Steffi's interview

Bekijk Steffi's video

Ontmoet LouiseFoto Louise

Louise is 9 jaar oud en slechtziend. Ondanks haar slechtziendheid, oefent ze veel met lezen en haalt ze er plezier uit.

 

Lees Louise's interview

Ontmoet SamuëlFoto Samuël

Samuël is 7 jaar oud en net als zijn zus Louise (ook ambassadeur) is hij slechtziend. Voor school oefent hij regelmatig met het lezen van boeken.

 

Lees Samuël's interview

Afbeelding van een jongen met een koptelefoon op en een tablet in de hand.

Superboek, speciaal voor jeugd & jongeren!

Passend Lezen heeft een collectie voor jeugd en jongeren. Deze vind je via Superboek!
De leukste en nieuwste boeken in audio, braille of Jumboletter. Handig ingedeeld op leeftijd. Zo duik je in een collectie van ruim 15.000 gesproken boeken, 100 hoorspelen, 20 tijdschriften en meer dan 3.700 boeken in braille. Van Jip en Janneke, Mees Kees tot aan Dummie de Mummie, Divergent, Julius Zebra en Kidsweek. Het is allemaal te vinden in een leesvorm naar keuze. Oók als je boeken wilt lezen voor school!

Naar Superboek

Afbeelding van smartphone met de boekenplank geopend

Overal lezen met de app van Passend Lezen!

In bed, in de trein, op de bank… Je kunt de gesproken boeken, kranten en tijdschriften ook streamen via de Passend Lezen-app op je smartphone of tablet. Ook kun je de gesproken titels downloaden in de app, zodat deze zonder internet te beluisteren zijn.

Meer weten? Ga naar www.passendlezen.nl/passendlezen-app

Of download direct de Passend Lezen-app voor iOS of Android.

Ontvang elke twee weken inspiratie in je inbox! 

Wil je elke twee weken boekentips, leesinspiratie en ander nieuws over Passend Lezen in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Ja, ik wil me aanmelden voor de tweewekelijkse nieuwsbrief