Boeken reserveren

<>Boeken reserveren

Vragen over boeken reserveren

Hoe kan ik een boek reserveren?

Wanneer een boek nog in productie is, kun je deze bij ons reserveren. Neem contact op met de afdeling Klantencontact om ervoor te zorgen dat een Daisy-cd automatisch naar je toegestuurd wordt, zodra het boek beschikbaar is.

Via de website kun je ook Daisy-cd’s reserveren. Let op: helaas wordt in dit geval de Daisy-cd dan niet automatisch naar je opgestuurd, zodra het boek beschikbaar is. 

Jumboletter- en brailleboeken kun je ook reserveren maar deze worden nooit automatisch naar je opgestuurd. Hiervoor dien je dus zelf in de gaten te houden of je boek al beschikbaar is.  

Voor het reserveren van boeken is ook een handig instructiefilmpje beschikbaar. Ga hiervoor naar www.passendlezen.nl/instructiefilmpjes. Hier vind je ook andere handige filmpjes over bijvoorbeeld het bestellen van boeken en tips voor het zoeken in de collectie. 

Waar kan ik mijn boekreservering terugvinden?

Boekreserveringen worden op je wensenlijst geplaatst. Je wensenlijst vind je door in te loggen met je persoonlijke inloggegevens op de website van Passend Lezen. Ga naar ‘Mijn bieb’ en kies voor ‘Boekenplank’. Bij ‘Wensen en reserveringen’ zie je de boekreservering terug.

Terug naar veelgestelde vragen