CBB titels

Christelijke lectuur lezen via de CBB

 

Bij de CBB kun je christelijke lectuur aanschaffen en op vele kranten & tijdschriften een abonnement nemen. Hieronder kan je met een aantal tijdschriften alvast kort kennismaken. Door een e-mail te sturen naar klantenservice@cbb.nl of door te bellen naar 0341-56 54 77 kan je op deze tijdschriften een abonnement nemen.  Of vraag een gratis, eenmalig proefnummer aan! Nog meer christelijke lectuur ontdekken? Bestel dan gratis de catalogus van de CBB.

 

 • ‘Petrus’
  De kerk als vindplaats van geloof, hoop en liefde: dat staat centraal in het nieuwe ledenmagazine ‘Petrus’ van de Protestantse Kerk. In dit gratis magazine lees je kleine en grote verhalen over mensen en lokale protestantse kerken in heel Nederland. Verhalen over hoe samen kerkzijn mensen troost, hoop en zin geeft. Hoe nieuwe initiatieven als Kliederkerk of pioniersplekken voor nieuw elan zorgen. Hoe mensen soms twijfelen en toch blijven zoeken. Hoe de kerk hulp biedt aan mensen in nood.
  Verschijnt vier keer per jaar, gratis beschikbaar in braille, grootletter, digitale en gesproken vorm op Daisy-cd en via streaming.
 • ‘Eva’
  ‘Eva’ is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. ‘Eva’ biedt bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan. Het doel van dit magazine van de Evangelische Omroep is jou als vrouw te inspireren om je christen-zijn in het leven van alledag vorm te geven en als christenvrouw voluit tot je recht komen.
  Verschijnt tien keer per jaar, voor €35,65 per jaar beschikbaar in gesproken vorm op Daisy-cd en via streaming.
 • ‘Weet Magazine’
  Populair-wetenschappelijk tijdschrift dat de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap beschrijft vanuit een christelijk perspectief. Feiten zijn feiten. Die blijven zoals ze zijn. Daar waar het de uitleg van de feiten betreft, maakt ‘Weet Magazine’ verschil. Wetenschappers ontdekken veel, maar er is ook nog veel onduidelijk. Sommige gegevens ontbreken helaas om complete en betrouwbare verklaringen te geven. Vaak valt men dan terug op aannames. Het is belangrijk dat onzekere dingen niet als een voldongen feit worden uitgelegd. ‘Weet Magazine’ brengt op dat gebied de nuance aan.
  Verschijnt zes keer per jaar, voor €23,50 beschikbaar in gesproken vorm op Daisy-cd en via streaming.
 • ‘BEAM’
  ‘BEAM’ is het christelijk jongerenblad van de Evangelische Omroep dat stof tot nadenken geeft. Een blad vol inspirerende verhalen over relaties, geloof, muziek en lifestyle. En ook: verhalen van andere jongeren, scherpe columns en interessante EO-programma's.
  Verschijnt vier keer per jaar, voor €13,95 beschikbaar in braille, grootletter en digitale vorm en voor €7,75 op Daisy-cd en via streaming.
 • Kerkdiensten op Daisy-cd en via streaming
  Het is ook mogelijk om kerkdiensten te beluisteren via de CBB. Elke twee weken ontvang je een Daisy-cd of via streaming een andere kerkdienst, telkens van dezelfde kerk. Het gaat om opnames van de kerkdienst. Hierbij kan je kiezen tussen kerkdiensten uit Gereformeerde Bonds Gemeenten (deze uitgave heet ‘De Band aan het Woord’) en uit kerkdiensten uit de Gereformeerde Gemeenten (‘Bij de Bron’).
  Verschijnt 26 keer per jaar en is voor €15 beschikbaar op Daisy-cd en via streaming.

 

<>CBB titels