Genretool streaming


Genretool streaming

Lees je graag streamingboeken en vind je het fijn als er automatisch boeken naar aanleiding van jouw voorkeuren op je boekenplank worden geplaatst? Goed nieuws: dit kan vanaf nu met Genretool streaming! 

 

<>Genretool streaming

Wat is Genretool streaming?

Genretool streaming maakt het mogelijk om door middel van jouw opgegeven gewenste en ongewenste genres, automatisch nieuwe boeken op je online boekenplank te plaatsen! Het enige wat je hiervoor moet doen is zelf de boeken van de boekenplank retourneren wanneer het boek is gelezen. Uiteraard moet je afdeling Klantencontact nog wel laten weten dat je van Genretool streaming gebruik wilt maken. Wanneer je zelf een boek van jouw boekenplank verwijdert/retourneert, wordt er automatisch binnen een dag (behalve in het weekend) weer een nieuw boek op jouw boekenplank geplaatst. Een boek komt alleen automatisch op de boekenplank, wanneer je met het aantal boeken onder jouw streefgetal komt. Vind je een boek niet leuk? Haal het dan direct van de boekenplank en er verschijnt vanzelf weer een nieuwe titel voor in de plaats.

Is Genretool streaming iets voor jou? 

  • Houd je bijvoorbeeld van genres als familieromans, thrillers, christelijke lectuur of science fiction?

  • Lees je alleen maar boeken van een Nederlandse auteur of juist van auteurs over de hele wereld?

  •  Heb je de app van Passend Lezen, Webbox of een ander apparaat waarop je onze streamingboeken leest?

  • Vind je het lastig om zelf boeken uit te zoeken en laat je je graag verrassen?

  • Vind je het fijn als er automatisch boeken op de boekenplank worden geplaatst?

Beantwoord je één of meerdere van deze vragen met ja? Dan is Genretool streaming iets voor jou!

Eigen wensen automatisch op je boekenplank

Weet je precies wat je wilt lezen en geef je liever je eigen wensen door, zodat die automatisch op je boekenplank worden geplaatst? Dat kan ook! Vul je eigen wensenlijst en geef bij afdeling Klantencontact aan dat je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Je eigen wensenlijst vul je bijvoorbeeld door in de online catalogus op de website boeken te zoeken of door boeken uit de tweewekelijkse nieuwsbrief of boeknummers uit Tussen de Regels door te geven.

Hoe geef je dit door? 

Wil je graag dat jouw wensenlijst wordt gevuld én dat er automatisch streaming boeken worden geplaatst op je digitale boekenplank? Neem dan contact op met afdeling Klantencontact. Kies voor de optie ‘Boeken’ in het telefoonmenu om jouw gewenste en ongewenste voorkeuren door te geven. Geef hierbij ook aan hoeveel boeken je tegelijk op de online boekenplank wilt hebben staan. Dit mogen er maximaal vijftien zijn.