Lid worden Superboek

<>Lid worden Superboek

Welkom bij Superboek van Bibliotheekservice Passend Lezen

Superboek is bestemd voor mensen met een leesbeperking. Dus heb je moeite met lezen en wil je lid worden van Superboek? Schrijf je dan in! Bij het inschrijven moet je aangeven welke leesbeperking je hebt en een vinkje plaatsen bij de optie 'Verklaring Leesbeperking'. Hiermee ga je ook akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Je hoeft geen fysieke verklaring op te sturen.

Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis. Na je 18e, kost het lidmaatschap €33,- per jaar. 

Lid worden

Noteer in het inschrijfformulier de persoons- en adresgegevens van de persoon die gebruik gaat maken van de dienstverlening. Ben je nog geen 18 jaar? Vraag dan eerst even aan je ouders of je lid mag worden.

Ik wil lid worden

Al ingeschreven bij Passend Lezen maar de inloggegevens kwijt? Schrijf je niet opnieuw in, maar neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Lid worden als instelling, bibliotheek of school?

Organisaties zoals (zorg)instellingen, scholen en bibliotheken kunnen ook lid worden van Passend Lezen. Via een eigen account kun je als organisatie op een laagdrempelige manier je cliënten en/of leerlingen kennis laten maken met de dienstverlening. Het lidmaatschap voor bibliotheken is gratis omdat zij behoren tot het stelsel van openbare bibliotheekvoorzieningen zoals Passend Lezen. Een lidmaatschap voor (zorg)instellingen en scholen kost €33,- per jaar.

Ben je werkzaam bij een (zorg)instelling, bibliotheek of school en wil je de organisatie inschrijven? Klik hieronder op de voor jou relevante optie.

Ik wil een instelling, school of bibliotheek inschrijven